God bokvalitet i vakre omgivelser

Boligprosjektet Herkules Park utmerker seg på grunn av beliggenheten: rett ved siden av kjøpesenteret med butikker og servicetilbud, og helt inntil parken med fantastisk utsikt og optimale lys- og solforhold. Her har vi jobbet bevisst for å sikre at kvalitetene blir utnyttet maksimalt i hver leilighet.

Prosjektet er delt i fire blokker, alle med utsikt over Hjellevannet og Skien sentrum. De fleste leilighetene har to terrasser, slik at lys, sol og utsikt er optimalt gjennom hele dagen og i alle sesonger. Terrassene vender mot kveldsolen og den åpne utsikten, og inndelingen av leilighetene er effektiv og funksjonell. Fra store deler av boligen vil man ha utsyn til det flotte og grønne område mot Hjellevannet.

Cam B2 B203 Balkong 02
Cam A2 601 Balkong 02
Cam A3 601 stuekjokken 05 1

Den kompakte trapp- og heisforbindelsen skaper maksimale muligheter til åpne romløsninger i leilighetene, med gjennomgående inndeling. Stuene er store, men delt opp i ulike soner til kjøkken, spiseplass og sittegruppe. Arealet vil uansett oppleves som en naturlig helhet.

Cam B4 B601 stue 02 1

Byggenes fasader består av ulike deler, forsterket med variasjon i materialvalg. Her blir det en kombinasjon av mørke og lyse farger og varme tretoner. De lune og behagelige terrassene har både glassrekkverk for å ivareta siktlinjene, og delvis tett brystning for å ivareta beboernes privatliv. Uteområdet mellom Herkules kjøpesenter og leilighetene blir opparbeidet som mer urbant utomhusområde, med gode oppholdsarealer, siktlinjer og forbindelser mot parken. Det totale bildet av blokkene og uteområdet gir et elegant og tidløst uttrykk.

Cam EXT1 04 Quick Preset 1920x1280
Cam EXT2 04 Quick Preset 1920x1280
Bilde hele prosjektet photomontasje 06 01 21

Vi har utviklet et prosjekt med god bokvalitet. I Herkules Park vil man oppleve alle fordelene med å bo sentrumsnært, og samtidig kunne nyte en unik utsikt over Skiens flotteste område. Butikker og tjenester er lett tilgjengelig, samtidig som man bor i vakre omgivelser. Vi mener Herkules Park er en spesiell og sjelden mulighet. Det er med dette i tankene at vi har utformet prosjektet.

Hos oss kan du velge mellom leiligheter fra 67 til 130 kvm, avhengig av dine spesifikke ønsker og behov. Fellesnevneren er at alle er lyse, de fleste er gjennomgående og med gode, gjennomtenkte planløsninger. Generell takhøyde i leilighetene er 2,50 meter. Det blir hvitpigmentert eikeparkett i alle oppholdsrom og store, lekre fliser på gulv og vegger på bad. Ditt nye kvalitetskjøkken vil bli levert av anerkjente leverandører, med integrerte hvitevarer.

Cam B3 B203 Bad 01
Cam A2 601 Balkong 02
Cam B3 B203 Bad 01
Cam B2 B203 Balkong 02
Cam B3 B203 Sov 01
Cam B4 B601 stue 02 1
Cam B5 B601 Balkong 01

Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår megler.

Jorgen thorkildsen sormegleren
Jørgen Thorkildsen
+47 971 75 664
jt@sormegleren.no

Vi holder deg oppdatert!

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Ved å klikke på "Send inn" aksepterer jeg å bli tilsendt relatert informasjon pr. e-post, samt at informasjonen blir delt med utbygger.